MeriMartina-logo.gif

Ravintola Meri Martina on Yyterin helmi

Meri Martina kiittää kaikkia asiakkaita kesästä 2021!

 

Mukavaa loppuvuotta ja palataan kesällä 2022!

Meri Martina tarjoaa herkullisen syötävän ja maittavien juotavien lisäksi nähtäväksi ja nautittavaksi verrattoman upeita Yyterin meri- ja dyynimaisemia. 

 

Keskeisellä paikalla Yyterissä sijaitsevan ravintolamme ympärillä levittäytyy kilometrien pituinen hiekkaranta ja ainutlaatuinen dyyniluonto. Se hemmotteleekin kävijöitä ravintolamme antimien tavoin koko joukolla elämyksiä.

Olemme avoinna

SULJETTU
Avaamme jälleen kesällä 2022.

Yhteystiedot

Kortejärventie 1

28840 Pori

Puh: 044 420 3162

Sähköposti: meri.martina@restel.fi

merimartina-yyteri-pakattu.jpg

Helppo paikka piipahtaa

Meri Martinaan tuleminen onnistuu muitta mutkitta, sillä ravintolamme sijaitsee hiekkarannan pääkulkuväylän kupeessa ja aivan sen vierestä löytyy Yyterin pääpysäköintialue sekä bussipysäkki ja pyöräparkki.

Noudatamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeita COVID-19:ään liittyen

Pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Käsidesiä on saatavilla ravintolassamme ja suosittelemme sen käyttämistä kaikille asiakkaillemme. Toivomme, että jäät kotiin, jos sinulla on jotain COVID-19:n oireita.

 

Toimimme näin, jotta ravintolakokemus on paitsi miellyttävä myös turvallinen niin asiakkaillemme kuin henkilökunnallemme. Se luo edellytykset sille, että voimme nauttia yhteisistä hetkistä ravintolassamme hyvillä mielin.